Werkt samen

Samenwerken. Natuurlijk. De projecten waaraan we werken doen een beroep op allerlei specialismen. Dus is samenwerken onontkoombaar. We stimuleren samenwerking. Omdat een fijn huis, een goed gebouw of een goed plan het resultaat is ván goede samenwerking.

2018 01 23 PHOTO 00000110

Samenwerken is dus essentieel om iets goeds te maken. Of het nu de samenwerking is tussen architect of bouwer, ontwikkelaar en lokale overheid, vrijwilligers en architecten, planoloog en particulier, specialist biodiversiteit en duurzaamheid, ecoloog of leerlingen; we streven naar een samenwerking die iets oplevert. Een slim idee. een efficiënte oplossing, iets dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving, een handig detail of een bouwkundige vondst; het kan van alles zijn. Zolang het maar tot een betere uitkomst leidt. Want daar leven, wonen en werken we in, met en bij.

HZ2C6889

Kunnen we eens met jullie van gedachten wisselen over onze plannen?

IMG_1583
De Klamp_oever

We zijn een groep jonge architecten. Een positieve bijdrage kunnen leveren aan het woon-, werk, en leefgenot van mensen is wat ons motiveert.

Ondertussen

Door kinderen voor kinderen

Leerlingen van het nieuwe kindcentrum Speel en Leer hebben eigenhandig meegewerkt aan de baksteenarchitectuur van hun nieuwe school in Veenhuizen.
#doorkinderenvoorkinderen

Projecten

Schuurwoning

Schuurwoningen

De schuurwoning is het antwoord op de wens eenvoudiger en dichter bij de natuur te wonen. De schuurwoning is gebaseerd op de oervorm van het huis of de schuur. Iedereen tekende het als kind als voorbeeld van een huis, met een lage dakgootlijn en een zadeldak. We gebruiken natuurlijke, authentieke materialen, zoals eiken gebinten, houten gevels en stoere robuuste details. In een schuurwoning ervaar je het binnen-buitenleven en leef je dichter bij de natuur.